Το πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου.

Ονομάζεται The World's Hardest Game και είναι ένα παιχνίδι με εύκολο χειρισμό αλλά αρκετά δύσκολες αποστολές. Έχει 30 levels και σκοπός του παιχνιδιού είναι να περάσεις απ'όλες τις γαλάζιες ζώνες ασφαλείας, μέχρι να καταλήξεις στην τελευταία, μαζεύοντας τις κίτρινες κουκίδες όπου υπάρχουν. Πρέπει να προσέχεις όμως να μην ακουμπήσουν οι μπλε κουκίδες που κινούνται , το τετραγωνάκι που χειρίζεσε.
Νικητής θεωρείται αυτός που θα τερματίσει με τα λιγότερα deaths. Όπως είναι φυσικό υπάρχει ήδη κάποιο cheat για το πως να τερματίσεις το παιχνίδι χωρίς κανένα death αλλά το μόνο που προσφέρει είναι να δεις το όνομά σου γραμμένο σ' έναν πίνακα μαζί με όσων έχουν κάνει το ίδιο cheat.
Γι' αυτό απλά οπλίσου με υπομονή και παίξε!!!








Αν παρ'όλα αυτά σε ενδιαφέρει το cheat διάβασε παρακάτω :
1. Πήγαινε στο παιχνίδι The world s hardest game.2. Πάτησε το κουμπί BEGIN, μετά το PLAY GAME και μετά ξανά το PLAY GAME και μην κάνεις τίποτα άλλο.
3. Τώρα θα πρέπει να βρίσκεσαι στο 1 level στην αρχή του παιχνιδιού. Κάνε ΔΕΞΙ CLICK και επέλεξε το SETTINGS.
4. Τώρα κάνε CLICK στο τετραγωνάκι που δείχνει ένα ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.
5. Στη συνέχεια κάνε ΔΕΞΙ CLICΚ στο ΒΕΛΑΚΙ της SCROLL BAR και πάτα PLAY, όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω :
6. Θα δεις να περνάνε στα γρήγορα όλα τα levels. Κλείσε το παραθυράκι των settings, γράψε το όνομά σου, πάτα SUBMIT SCORE και αυτό ήταν! Τερμάτισες το πιο δύσκολο παιχνίδι στον κόσμο χωρίς deaths!